Et behageligt og smidigt patientforløb

SupraDent er specialister i fast protetik og implantater. Vi arbejder tæt sammen med tandlægen – et samarbejde, der sikrer, at du som patient får den bedste og mest æstetiske dentalløsning og er i professionelle hænder gennem hele forløbet.

Alle vores produkter er danskproducerede og bliver fremstillet af erfarne tandteknikere på vores eget laboratorium i København.  Det er også her, du kommer til at møde os, når vi skal finde den nøjagtige farve til din nye tand, finpudse den og prøve, om den passer perfekt til dig.

Sådan foregår det:

  1. Aftryk

Din tandlæge tager aftryk af dit tandsæt og laver evt. en midlertidig løsning, så du kan fungere, indtil den permanente løsning er klar. Det er også tandlægen, der i samråd med dig, bestiller tid til farveprøvning og tilpasning hos os på laboratoriet og sørger for, at vi får dit aftryk og din journal.

  1. Farveprøve

I første omgang skal du have foretaget en farveprøve. Farveprøvningen foregår på vores laboratorium i København, hvor vi har ekspertisen, udstyret og det professionelle blik, der sikrer, at vi finder den helt rigtige nuance til den nye tand. Farveprøvningen tager 10-15 minutter. Den bliver udført af en erfaren tandtekniker med speciale i æstetik, mens du sidder i stolen.

  1. Tilpasning og isætning

Tandteknisk arbejde kræver præcision ned til mindste detalje. Derfor er det vigtig, at tilpasningen foregår hos os på laboratoriet, så vi kan justere, finpudse og prøve tanden på dig, indtil resultatet er perfekt. Tilpasningen tager 2-3 timer, men vi har både massagestol og wifi, som du kan bruge i ventetiden. Du får den nye tand med, når du går, så du kan tage direkte til tandlægen.

”Vi får en fantastisk kvalitet og en fantastisk service hos SupraDent. Man kan virkelig mærke, at det er folk, der ved, hvad de har med at gøre, og det ændrer selvsagt på det endelige resultat i en super positiv retning. Kommunikation mellem behandler og tandtekniker er oftest halvdelen af det gode resultat, og der må man også sige, at SupraDent er i særklasse.”

– Claus Risling, Implantat klinikken København.


 

Kvalitetsgaranti

Hos SupraDent går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – hverken når det gælder materialer, teknologi, håndværk eller service. Vi vil ganske enkelt kunne stå inde for hver enkelt løsning.

LÆS MERE
Det skal være nemt at være tandlæge og rart at være patient hos os, derfor lægger vi vægt på god dialog og fleksibilitet i samarbejdet både med tandlæger og patienter.