Farveprøve og korrektion – en del af vores service

Vi tilbyder farveprøve og korrektion som en fast del af vores service. På laboratoriet har vi ekspertisen og udstyret til at finde den helt rigtige farve og tilpasse den nye tand ned til mindste detalje, så patienten kan drage herfra med en æstetisk flot og knivskarp løsning klar til at blive sat i hos tandlægen.

Det giver ikke alene det bedste slutresultat for patienterne, det sparer også tandlægen for kliniktid.

  • Farveprøver tager ca. 15 minutter og udføres uden aftale mandag til fredag fra kl. 9.00 – 14.00
  • Korrektion tager 2 -3 timer i alt og kræver tidsbestilling.

Vi tager os godt af patienterne i ventetiden. Der er WIFI og massagestol i vores venteværelse, og vi byder både på kaffe, te og koldt vand.

 

Man kan mærke, at Kristina har en fortid som klinikassistent, hun kommunikerer godt med både tandlæger og patienter! Hun er altid fleksibel og serviceorienteret. Det er ikke ret meget, som ikke kan lade sig gøre hos SupraDent.”

– Bjørn Haulrig, Tandlægerne Fredensborghus


 

Kvalitetsgaranti

Hos SupraDent går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – hverken når det gælder materialer, teknologi, håndværk eller service. Vi vil ganske enkelt kunne stå inde for hver enkelt løsning.

LÆS MERE
Det skal være nemt at være tandlæge og rart at være patient hos os, derfor lægger vi vægt på god dialog og fleksibilitet i samarbejdet både med tandlæger og patienter.