SupraDent PLUS er naturligvis Trios Ready og klar til at modtage intraoral scans. Vi bruger det digitale dentalsystem TRIOS fra 3Shape. Systemet gør, at vi kan modtage digitale aftryksscanninger (intra-orale scanninger) fra tandlægens praksis, gå direkte i gang med designprocessen for derefter at fræse og 3D-printe laboratoriemodellerne og kronens kerne parallelt.

TRIOS Intreoral Scanners fra 3Shape forbinder tandlægeklinikker og SupraDent BASIS via 3Shape Communicate. Vi kan findes på trios@supradentplus.dk

Læs mere om TRIOS fra 3Shape på www.3shape.com

Kvalitet er altafgørende for funktion og æstetik! Og hos SupraDent er tingene bare i orden – helt fra bunden. De udfører kvalitetsprodukter, og jeg kan stole på, at de leverer varen.

– Bjørn Haulrig, Tandlægerne Fredensborghus


 

Kvalitetsgaranti

Hos SupraDent går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – hverken når det gælder materialer, teknologi, håndværk eller service. Vi vil ganske enkelt kunne stå inde for hver enkelt løsning.

LÆS MERE
Det skal være nemt at være tandlæge og rart at være patient hos os, derfor lægger vi vægt på god dialog og fleksibilitet i samarbejdet både med tandlæger og patienter.