Præcision, omhu og sans for detaljen

Tandteknisk håndværk kræver præcision, omhu og sans for detaljen. Trods ny teknologi, materialer af høj kvalitet og godt udstyr er tandteknikerens håndværksmæssige kompetencer forudsætningen for, at hver enkelt patient får den helt rigtige løsning.

SupraDent tæller en god håndfuld erfarne tandteknikere. Vi har alle en femårig uddannelse som laboratorietekniker og deltager jævnligt i kurser og videreuddannelse for hele tiden at være opdateret på de nyeste materialer og teknikker.

Kristina Christiansen

Kristina Christiansen
Indehaver
Tandtekniker – Cad-Cam, Porcelæn og æstetik

Mobil: +45 20 63 78 66
E-mail:  christiansen@supradent.dk

Kristina har med mere end 20 års erfaring som tandtekniker. Kristina er ekspert i dentalløsninger og arbejder med CAD/CAM, komplicerede implantatløsninger og har et knivskarpt æstetisk blik for form og farve og kan hurtigt se, hvad der klæder et ansigt.

 

 

people_02

Hanne Hollegaard
Tandtekniker – Porcelæn

Hanne har netop fejret 10 års jubilæum og er SupraDents ”porcelænsdame”. Hanne spotter enhver farvenuance og formforskel! Når Sabrina er færdig med sin del af arbejdet, tager Hanne over. Hun sørger for at brænde keramikken og i tæt samarbejde med patienten, indfarver og prøver hun kronen, indtil udtrykket er helt perfekt.

 

 

Lene Hyldegård
Tandtekniker – Porcelæn

 

 

 

people_07

Sabrina M. Kagan
Tandtekniker – Guld

Sabrina har været hos SupraDent i 9 år. Hun kan sit håndværk til fingerspidserne og er den, der pudser guldkroner op og give dem den sidste finish, ligesom hun med sikker hånd modellerer, støber og renoverer, så de er klar til videre forarbejdning.

 

 

Jan

Jan Moos
Bud og gips

Jan tager land og rige rundt og henter aftryk hos tandlægerne – han forvandler aftrykkene til gipsmodeller med største nøjagtighed. Fundamentet skal nemlig være i orden for at få det optimale slutresultat.

 

Mira Rosenørn Dohn
Tandtekniker – Elev

 

Cecilie Scoppa Mouritsen
Tandtekniker – Elev

 

 

”Jeg sætter stor pris på deres service. De er innovative og en rigtig god sparringspartner. SupraDent leverer et førsteklasses dansk produkt”.

– Lene Madsen,  Charlottenlund Tandlægerne


 

Kvalitetsgaranti

Hos SupraDent går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – hverken når det gælder materialer, teknologi, håndværk eller service. Vi vil ganske enkelt kunne stå inde for hver enkelt løsning.

LÆS MERE
Det skal være nemt at være tandlæge og rart at være patient hos os, derfor lægger vi vægt på god dialog og fleksibilitet i samarbejdet både med tandlæger og patienter.